5-річна Полінка потребує допомоги небайдужих людей

5-річна Полінка потребує допомоги небайдужих людей

5-річна Полінка потребує допомоги небайдужих людей

Дівчинці потрібна дорога і тривала реабілітація

Полінка бореться з діагнозом спастичний тетрапарез, затримка психомовного розвитку, гіпотеріоз щитовидної залози.

"Роки боротьби, спочатку за життя, а в подальшому за рухову і психо-мовну активність, нескінченні обстеження і реабілітації, щоденні ЛФК та ​​масажі, досягнення і нові можливості - це життя нашої родини. У моєї дитини зовсім не було дитинства, коли можна побавитися і вередувати. На це у неї не було часу, бо все життя проходила під гаслом «ЛФК». Народившись з вродженими контрактурами всіх великих суглобів, не маючи можливості рухатися, сьогодні Полиночка досягла неймовірних результатів завдяки своїй і моєї невтомній роботі... Вона сидить, стоїть і ходить (невпевнено і ненепохитно, але сама ходить)", - розповідає мама дівчинки.

Дівчинці провели кілька важливих операції, а далі потрібна посилена реабілітація, щоб закріпити результат і досягнути нових навиків.

"Нескінченні реабілітації та операції вимагають колосальних витрат. Звертаємося до всіх небайдужих людям допомогти пройти ще один складний і важливий етап у житті. Операція - це 30% успіху, а інші 70% - це реабілітації. Хороші результати у Поліни проявляються після Трускавця, а це все величезні витрати, одна тільки дорога та проживання у «приватників» скільки коштує. Наша сім'я вже просто не встигає фінансово справлятися з черговими «поворотами долі", - каже мама дівчинки.

Реквізити для допомоги:

Карта ПриватБанку: 5168 7573 3528 8348
Яковлєва Анна Дмитрівна

Повʼязані теми:

Наступна публікація