150 тисяч гривень потрібні Ігорю, щоб остаточно здолати пухлину мозку

150 тисяч гривень потрібні Ігорю, щоб остаточно здолати пухлину мозку

150 тисяч гривень потрібні Ігорю, щоб остаточно здолати пухлину мозку

Юнак від весни минулого року веде боротьбу за своє життя.

З травня минулого року тоді 22-річний Ігор Силенко, який ніколи не скаржився на здоров’я, раптом потрапив до лікарні з підозрою менінгоенцефаліт, два тижні він перебував у реанімації, ще півтора місяця в інфекційному відділені.

«В серпні 2018 року стан знову погіршився, зробили контрольне МРТ з контрастуванням, до речі, вже трете, діагноз різко змінили на пухлину в головному мозку, в цьому ж місяці в інституті нейрохірургії ім. Ромоданова в м. Київ зробили трепанацію і дістали шматочок пухлини на гістологічне дослідження, яке й виявило, що це Дифузна В-великоклітинна лімфома ЦНС», - розповідають друзі Ігоря.

Тривале лікування з хіміотерапією і десятками курсів променевої терапії, кілька місяців одужання, а у вересні цього року виявили рецидив.  «Зараз нам запропонували дуже складну хіміотерапію, але нам потрібно самостійно докупити ліки, яких немає в наявності. Попереду ще дві такі хіміотерапії, потрібно ще 150 тисяч грвиень, за півтора року вичерпані всі заощадження, дякуючи небайдужим людям, його колегам, друзям і знайомим, він мужньо веде боротьбу з такою підступною і неочікуваною хворобою, але я знаю і вірю, що завдяки вам він отримає перемогу», - каже мама юнака.

Реквізити для допомоги

Карта Приватбанк 5168 7573 5793 9273

Силенко Людмила Михайлівна

Карта Ощадбанку  5167 4901 3390 2727

Силенко Ігор Юрійович

Повʼязані теми:

Наступна публікація