18-річна Женя потребує посиленої реабілітації через нещасний випадок

18-річна Женя потребує посиленої реабілітації через нещасний випадок

Лікарі дають шанси, що дівчина знову зможе самостійно ходити

Симончук Євгенія через необережність впала з балкону другого поверху і сильно травмувалась, у дівчини - компресійно-осколковий перелом 6-9 хребців хребта, перелом ребер, забій спинного мозку, забій легенів.

«Наша Женічка дуже світла и життєрадісна дівчина, яка має добрі очі і великі амбіції. Позаду вже дві складні операції, але попереду ще довге лікування, яке коштує в наш час немаленькі гроші. Дівчинка перебуває в реабілітаційному центрі, в якому вона кожного дня займається з інструктором і докладаючи максимум зусиль, старається якнайшвидше одужати. Свідомість у дівчинки ясна, руки працюють, але чутливість ніг, тазу, живота та спини – відсутня», - розповідають рідні дівчини.

Женя самостійно пересувається в інвалідному візку та сидить без підтримки. Таких результатів досягли після тренувань і лікування, на яке родина вже витратила більше 300 тисяч гривень.

«Сума, яку потрібно назбирати для подальшого лікування в цетрі реабілітації, складає 40 тисяч долларів, яких, на жаль, сім'я не має. Якщо кожна людина, яка прочитає моє звернення, пожертвує 1 гривню, ми легко назбираємо необхідну суму. Заздалегідь від щирого серця всім величезна подяка. Вірю в Вас і Вашу підтримку», - каже рідна тітка Жені.

Реквізити для пожертвування:

Карта ПриватБанку 5168 7450 1058 9601 Симончук Катерина Анатоліївна

Карта ОщадБанку   5167 8020 0783 1339 Симончук Катерина Анатоліївна

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація