21-річний Олег може побороти свою недугу, але потрібні кошти

21-річний Олег може побороти свою недугу, але потрібні кошти

21-річний Олег може побороти свою недугу, але потрібні кошти

Одна ампула препарату коштує більше 200 тисяч гривень.

5 років тому, тоді ще зовсім юний Затравкін Олег дізнався, що є носієм невиліковної недуги "Розсіяного склерозу". Відтоді лікарі роблять все можливе, щоб підтримувати стабільній стан хворого і не дати хворобі прогресувати.

«Починав своє лікування у м. Харкові. Спочатку ставилися гормональні крапельниці і на деякий час це допомогло поліпшити стан здоров'я. Але все знову повернулося. Тоді йому запропонували безкоштовну програму протягом якої фізичний стан нормалізувався та майже не відчувалося ніяких проблем. У зв'язку з ситуацією, що складася у країні, програма була закрита, а ліки перестали видавати. Після цього став на облік у київському "Центрі розсіяного склерозу", де проходить курс лікування у моменти загострення», - розповідають друзі Олега.

Останнім часом лікарі констатують, що рецидивів стає все більше, тож попереднє лікування вже не є дієвим і стан юнака викликає серйозне занепокоєння. Зараз у світі випробовують препарат, який позитивно впливає на хворих з таким діагнозом як у Олега, тож радять почати лікування ним.

«У нього віднімаються ноги, він прикутий до ліжка і не може самостійно пересуватися. Стан критичний та з кожним днем погіршується. В лікарні порадили препарат, ампула якого коштує більше 200 тисяч гривен. Ми не маємо такої можливості, це занадто дорого.  Нам потрібна ваша допомога, не будьте байдужими!  Дайте надію на краще майбутнє, адже в Олега ще все життя попереду, йому лише 21 рік», - каже подруга Олега.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк, мама Олега: 4149 4390 0663 8310 (Затравкіна Ганна Олександрівна).

Повʼязані теми:

Наступна публікація