Нікіта потребує посиленої реабілітації

Нікіта потребує посиленої реабілітації

Батьки просять про фінансову підтримку.

Нікіта народився передчасно у дуже важкому стані. Перші дні лікарі боровся за життя у реанімації. А в рік йому поставили діагноз: ДЦП, подвійна геміплегія, епілепсія, міоклінічні напади, затримка психомовного розвитку.

«Увесь цей час непокладаючи рук ми багато працювали і докладали усіх зусиль, щоб поліпшити стан дитини. Регулярно проходили масажі, ЛФК, електропроцедури, медикаментозне лікування, відвідували центри реабілітації, різних спеціалістів. Щоденна робота дає результати: ми подолали судоми, Нікітка почав багато говорити, навіть віршики вчимо. Однак у фізичному розвитку досягнень значно менше. Дитина самостійно не сидить, не стоїть, не ходить...», - розповідає мама Нікіти.

Хлопчик потребує інтенсивної роботи. Та за браком коштів родина не може надати дитині необхідну допомогу, так як в сім'ї працює лише батько.

«Ми дуже сподіваємось на підтримку і розуміння небайдужих людей і наш синочок зможе досягнути максимальних результатів. Невимовний біль переповнює, коли дивимось в очі своїй крихітці і розуміємо, що не можемо допомогти. Дуже вдячні будемо усім за будь-яку допомогу», - каже мама дитини.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк 5168 7573 9009 1066

Закордонець Марина Володимирівна

SWIFT 4149 6293 8500 4213 Закордонець Володимир Володимирович

Повʼязані теми:

Наступна публікація