46 тисяч євро потрібні, щоб позбавити Іру пухлини в мозку

46 тисяч євро потрібні, щоб позбавити Іру пухлини в мозку

46 тисяч євро потрібні, щоб позбавити Іру пухлини в мозку

Молоду жінку готові прооперувати німецькі лікарі.

Пухлина головного мозку змушує рідних і друзів 28-річної Ірини Піголь просити фінансової допомоги у добрих людей, щоб здолати смертельну небезпеку.

«Після вживання ліків, які розширюють судини, Ірині стало погано, виявилось, що посилився тиск на пухлину. Після встановлення діагнозу, дівчина з батьками поїхала до Києва, там у квітні 2019 року їй зробили операцію. Ірині зробили трепанацію черепа, лікар взяв гістологію. Пухлину не видалили, і вона продовжує рости», - розповідають друзі Іри.

Зараз молода жінка практично не виходить з дому. У неї паралізована частина обличчя, оніміння обличчя і зубів. У неї постійно болить голова.

«Пухлина правостороння, тому в правому оці відчуття, ніби там постійно присутня якась порошинка. Медики стверджують, що допоможе лише операція. Пухлину треба видаляти, а не опромінювати. Вона постійно росте, тому може призвести до фатальних наслідків. Видалити пухлину лікарі України не можуть, але можуть лікарі з Німеччини, це буде коштувати 46 000 євро. Для родини це непідйомна сума. Тому, батьки і друзі Ірини просять допомоги, щоб врятувати молоду дівчину та єдину доньку», - просять друзі дівчини.

Реквізити для допомоги:

Картка в ПриватБанку:

4149 4971 1006 3346

Піголь Ірина Олександрівна;

5168 7573 7352 0156

Піголь Олександр Петрович;

https://www.facebook.com/donate/434605144070921/?fundraiser_source=external_url

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація