5-річна Міланка потребує негайної допомоги

5-річна Міланка потребує негайної допомоги

Дівчинку мають вивести на лікування до Німеччини

Хвороба Бодюг Міланки зовсім себе не проявляла, поки не стала вже загрозливою для життя дитини - у серпні 2018 року дівчинку забрали з дитячого садка і по дорозі додому їй стало зле, «швидка» вже довезла дитину до лікарні у стані коми 2 ступеня.

В лікарні дитина опритомніла, потім були кілька лікарень і купа досліджень, адже загрози життя дитині не було встановлено. Поки стан Міланки знову не став критичним.

«Блювота знову відновилася. В середині жовтня знову приїхали на повторному МРТ, але не було ніяких змін, лікарі звернули увагу, що досліджувана область набрала більше контрасту. Додаткові аналізи були в нормі і дитини відпустили додому. Блювота тривала і рекомендована була консультація гастроентеролога. Лікар призначив препарати і спостерігав півтора місяці. Блювота стала рідше. В кінці листопада з'явилися скарги на головний біль і блювота почастішала. Чергове МРТ і виявили новоутворення», - розповідає мама дівчинки.

В середині грудня пухлину видалили, а гістологія показала, що вона злоякісна - глиобластома 4G. За лікування взялися лікарі в столиці.

«Шанс на подальше життя нам дали в центрі міста Кельна, де нас чекають в кінці березня і де ми будемо проходити експериментальне лікування. За час лікування ми витратили значну суму грошей, але завдяки друзям і родичам ми змогли накопичити трохи більше 500 тис. грн. Та, на жаль, цієї суми нам не вистачає, оскільки на лікуванні в Німеччині нам потрібно більш 86 тис.євро, які для нас непідйомні», - розповідає мама крихітки і просить допмогти.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

Поповнення карти 5168 7573 8826 7843

Одержувач: Бордюг Ольга

Наступна публікація