Микита дуже потребує вашої допомоги

Микита дуже потребує вашої допомоги

Микита дуже потребує вашої допомоги

Хлопчику потрібне лікування, на яке у багатодітної родини немає коштів.

Родина Жирнових, яка виховує сімох дітей, просить допомогти вилікувати синочка Микиту.

«Микитка - моя 5 дитина. До жовтня 2017 року все було добре, Микита ходив в садок, виступав на ранках, грав з сестрами і братами і був звичайною дитиною. А у кінці жовтня захворів ГРЗ з високою температурою. Після одужання нашого хлопчика постійно хитало, ми думали, що від перенесеного захворювання. 19 грудня 2017 роки після садка почалася сильна блювота, ми записалися до лікаря. І на прийомі почалася блювота. Лікар сказав їхати додому і викликати швидку. Нас забрали в Дитячу інфекційну лікарню, там сказали що не їхній профіль і відправили в 4 Харківську обласну лікарню в нейрохірургію. Нас одразу ж поклали до реанімації під крапельницю і зробили МРТ. Томограма показала велику пухлину головного мозку», - розповідає мама хлопчика.

7-річний Микита зі злоякісною пухлиною головного мозку потребує негайної допомоги

7-річний Микита зі злоякісною пухлиною головного мозку потребує негайної допомоги

Наприкінці 2017 року дитину терміново прооперували. Але видалити всю пухлину не вдалося. Два тижні після цього за життя хлопчика довелося боротись. А гістологія підтвердила, що пухлина злоякісна. Почалося тривале лікування, яке було важке для малюка і не дуже дієве. 

"Після променевої терапії Микита перестав ходити, нічого не їв. У квітні 2019 ми зробили контрольне МРТ, яке показало що все чисто і нас відпустили додому до контролю в липні. Ці 4 місяці ми жили і раділи кожному дню, але в липні з'явилося нове утворення в двох місцях»,- розповідає мама хлопчика.

Відтоді тривало нове лікування, але 24 січня 2020 р Микиті різко стало погано. На обстеження МРТ показало, що пухлина виросла майже в два рази. У терміновому порядку дитину прооперували. Зробили 2 раз гістологію, яка показала, що попередній діагноз помилковий. Новий діагноз: "Анапластічкая епіндімому 3 ст." 

"Зараз ми в Харкові, нічого іншого, крім імунотерапії, Микиті не допоможе, її потрібно пройти якомога швидше, щоб, не дай Бог пухлина не виросла знову, ще одну операцію дитина не витримає... Так само зовсім недавно Микита переніс ще одну операцію по встановленню шунта на місці попередньої операції в Луцьку з видалення пухлини, тому що збиралась рідина, Микита міг повністю осліпнути, але, на щастя, операція пройшла успішно", - розповідає мама хлопчика.

Необхідне лікування коштує 98 тисяч євро, батьки у відчаї, всі роки лікування дитини їх підтримували небайдужі, тож і зараз сподіваються, що їх не покинуть із бідою наодинці. 

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк 5168 7422 3710 5402

ЖИРНОВ СЕРГІЙ АНАТОЛІЙОВИЧ

https://www.facebook.com/groups/493867851495566/

Повʼязані теми:

Наступна публікація