7-річна Меланія мусить вдруге пройти трансплантацію кісткового мозку

7-річна Меланія мусить вдруге пройти трансплантацію кісткового мозку

7-річна Меланія мусить вдруге пройти трансплантацію кісткового мозку

У дівчинки важка хвороба крові.

Ще у 2013 році сайт ТСН.ua розповідав про дівчинку Меланію, яка мала на той час рідкісний діагноз - важкий комбінований імунодефіцит, омен-синдром. На той час в Україні це була лише друга дитина з таким синдромом.

Щоб вилікувати тоді дитину їй довелося робити трансплантацію кісткового мозку, але була успішно проведена в білоруському Мінську і дівчинка зажила звичайним життям, хоча не могла і дожити до дворічного віку.

Та ось у середині квітня 2019 року дівчинка раптово не змогла встати на ніжки. «Ми звернулися в неврологічне відділення Луганської обласної лікарні, де поставили діагноз вірусна нейропатія, нас про лікували і через 10 днів ми пішли до школи. Але на початку травня розпочались носові кровотечі. Ми здали аналізи і вже наступного дня їхали до Мінська, бо у дитини впали всі показники», - пригадує мама Міланки.

Потрапити у клініку було для дитини вкрай важливий, адже в результаті довгих досліджень, у дитини діагностували - Мієлодиспластичний синдром з переходом у лейкоз. «В нашому випадку єдиний метод лікування - повторна трансплантація кісткового мозку від нерідного донора. На лікування потрібно 150000 доларів, для початку лікування потрібно 50000 доларів. Донор вже є, але не зібрана ще необхідна сума». – бідкаються рідні дитини.

Допомогти Міланії знову побороти хворобу можна за реквізитами:

ПриватБакн

5168 7554 1935 7559

Ненашева Наталя Павлівна .

Повʼязані теми:

Наступна публікація