Кирилко дуже сподівається на вашу допомогу, щоб вилікувати рак

Кирилко дуже сподівається на вашу допомогу, щоб вилікувати рак

Дитині потрібно пройти дороге лікування.

Піляєв Кирило у січні 2018 року відчув гострий біль у стегні лівої ноги і у нього підвищилася температура. Мама хлопчика, яка виховує сина сама, звернулась до лікарів, і у дитини припустили реактивний артрит тазостегнового суглоба. Але жодне лікування не допомагало, тож почалися ретельніші обстеження і дослідження, які виявили справжню причину болю: рак крові – гострий лімфобластний лейкоз.

«Весь цей час Кирилко знаходиться на лікуванні в гематологічному відділенні дитячої лікарні міста Харкова.За цей період проліковано: 2 протоколи і 6 блоків високодозової хіміотерапії. Для профілактики нейролейкозу були проведені 9 сеансів променевої терапії в інституті радіології. Особливо важко проходив Кирило 2 протокол: практично не ходив, була сильна алергія, не було апетиту», – каже мама хлопчика.

Рідні допомагають мамі хлопчика впоратись з фінансовими викликами, але зараз грошей забракло.

«Зараз Кирило у ремісії. Дитина перебуває на медикаментозній підтримці - таблетках хіміотерапії. За час проведення його лікування було витрачено багато грошей: допомагали родичі, знайомі, деякі фонди, але зараз на покупку підтримувальної терапії грошей немає, оскільки препарати дуже дорогі. Звертаємося до вас по допомогу з проханням вилікувати нашого Кирила», – каже мама хлопчика.

Реквізити для допомоги:

Картка ПриватБанк

№ картки 4149 4991 3717 5616

Піляєва Олена Євгенівна

Повʼязані теми:

Наступна публікація