Юрчик зі Львова потребує порятунку

Юрчик зі Львова потребує порятунку

Юрчик зі Львова потребує порятунку

Глядачі ТСН вже допомагали дитині, але потрібна наступна операція

Допомоги в українців просять батьки Юрчика Шпаковського. Майже все життя їхньої дитини – це боротьба тата Андрія та мами Світлани за його порятунок. У 6-місячному віці у Юрчика підскочила температура, але лікарі спершу заспокоювали "реакцією на ріст зубів", а потім діагностували стоматит і гінгівіт. Однак призначене лікування жодним чином не поліпшувало стану дитини. Хлопчикові дедалі гіршало, геть зник апетит, Юрчик практично цілодобово плакав.

Коли батьки в розпачі вирішили звернутися до інших медиків, ті виявили множинні внутрішньомозкові гематоми, вторинний менінгіт, судомний синдром, токсикоз і ексикоз середнього ступеня, дефіцитну анемію легкого ступеня змішаного генезу. Невдовзі в Юрчика почалися епілептичні напади, трапився лівобічний параліч. Від вересня 2013 року стан дитини критично погіршився. Судоми почастішали та стали набагато сильнішими.

Батьки у відчаї звернулися до однієї з найдосвідченіших клінік Європи з лікування епілепсії. Там вивчили стан хлопчика і заявили про високі шанси повернути його до нормального життя. Тоді батьки звернулися до глядачів ТСН з проханням допомогти назбирати кошти на лікування. 

"Проте, станом на сьогоднішній день ситуація така, що Юрчика потрібно знову оперувати, а часу зібрати необхідну суму, залишилося дуже мало.   Постійні епілептичні напади у зв'язку з перенесеним у ранньому дитинстві геморагічним інсультом значно ускладнюють його життя. Дитині можуть допомогти хірурги з Канади, які погодилися провести операцію зі встановлення датчика  вагусної стимуляції в мозок безкоштовно. Операція має відбутись 17 червня у Львові,однак вартість самого датчика дуже висока 648 тис. 420 грн. Сім'ї вдалося зібрати власними силами 376 тис. грн, залишилось зібрати 272 тис.420 грн, а часу майже не залишилось", - каже мама дитини і благає допомогти. 

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

5168 7422 1848 4214 

Шпаковський Андрій

Повʼязані теми:

Наступна публікація