Аліна просить допомогти назбирати їй кошти на операції

Аліна просить допомогти назбирати їй кошти на операції

Аліна просить допомогти назбирати їй кошти на операції

Дівчині потрібно 350 тисяч гривень.

Титаренко Аліна народилась із вродженою проблемою з тазовими суглобами, тож з кожним роком її ситуація погіршувалась, робились неодноразово операції, аж допоки не стала критичною і молодій дівчині знадобилось ендопротезування. Та під час операції на одній із ніг щось пішло не за планом.

«Коли я прокинулась після наркозу в реанімаційному відділенні, я кричала від болю. Я намагалась порухати правою ступнею і все було марно. Нога боліла вся, не лише в місці операції. За кілька днів нога чорніла. Мені сказали, що в мене тромбоз і треба швидко рятувати ногу. І через пів години я знову лежала на операційному столі. Після операції мені зробили 6 розрізів відкритих на нозі (фассеотомію). З цього дня почались мої справжні муки», - пригадує Аліна.

Постійні кровотечі цих ран, операції, щоб видалити некроз тканин. Лікарі намагались поліпшити стан молодої дівчини, але в ситуацію втрутився карантин через коронавірус і лікування почалося в іншій лікарні, які не надали бажаного покращення.

«Я й досі не відчуваю ногу нижче коліна, не можу рухати ступнею. Моя нога вся пошматована, на ній немає живого місця, одна кістка з вирізаними м’язами, я й досі ходжу ледь-ледь на милицях. Наразі потрібна операція на правій стопі, яка є деформованою через відсутність чутливості, а ще ліки, а потім операція по заміні суглоба на ендопротез на лівій нозі, все разом – це майже 350 тисяч гривень, просто жах, які це великі для мене гроші, я у відчаї, благаю допоможіть», - просить Аліна.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк 5168757414890717

ТИТАРЕНКО АЛІНА В'ЯЧЕСЛАВІВНА

Повʼязані теми:

Наступна публікація