Анатолія уразила меланома, яку можна здолати лише дорогими ліками

Анатолія уразила меланома, яку можна здолати лише дорогими ліками

На місяць потрібно понад 80 тисяч гривень на лікування.

Одну із найагресивніших форм меланоми (раку шкіри) діагностували у Анатолія Малого у вересні 2020 року, після видалення родимки. Такий вид раку вкрай небезпечний, адже за лічені місяці дає метастази на інші органи і, на жаль, так сталося і у випадку Анатолія.

«В січні 2021 року лікарі призначили комплекс препаратів, які мають здатність зупинити поширення метастазів, а також блокують мутантний ген, який відповідає за безконтрольний поділ злоякісних клітин. Препарати треба приймати довгостроково», - розповідає дружина Анатолія.

Місяць такого лікування коштує майже 3 тисячі доларів. «Лікування розпочато, ліки на місяць куплені, але родині не впоратися з такою сумою без підтримки. А зупиняти лікування не можна. Нам дуже важко, адже крім онкології, в червні Анатолій переніс інфаркт - йому було проведено коронарне стентування, в зв’язку з чим він ще й постійно приймає ліки для підтримки серця. Через тривале та дороговартісне лікування заощадження родини вичерпані, тому змушені звертатися до всіх небайдужих людей. Допоможіть моєму чоловіку продовжити лікування та повернутися до повноцінного життя», - просить дружина Анатолія.

Реквізити для допомоги:

4731 2191 2388 3757 ПриватБанк

5375 4141 2276 7543 monobank 

Малая Олена Юріївна (дружина)

Повʼязані теми:

Наступна публікація