Артемчику потрібна негайна допомога, щоб здолати пухлину мозку

Артемчику потрібна негайна допомога, щоб здолати пухлину мозку

Лікування потребує багато грошей, яких у батьків вже не зосталось.

У Артема Криворученка виявили рак головного мозку 3 стадії у жовтні 2017, коли малюка почало нудити, ретельні дослідження показали пухлину в мозку, пригадують батьки хлопчика.

«22 листопада було зроблено операцію з видалення пухлини, але її всю не вдалося видалити і прозвучав страшний діагноз - анапластична астрацитома 3 стадії, залишкова пухлина. Знімки МРТ в травні показали зростання пухлини. Артемко отримав 34 фракції опромінення, кожен день з наркозом, так як дитина маленька він не зможе лежать нерухомо і капали хімію. Артемко пройшов етап хімії та променевої терапії та МРТ показало дуже хорошу динаміку», - розповідають рідні.

Такі позитивні прогнозу дали сили продовжити боротьбу. І хлопчик мужню витримував десятки хімій і сотні досліджень. Операція дала можливість видалити значну частину пухлини. Але щоб продовжити лікування потрібне дослідження, якого в Україні немає. Послуги ж закордонних лікарів дуже дороговартісні, тож родина сподівається, що добрі люди не залишать їх на самоті із хворобою. 

"Ми вас дуже просимо допомогти, будь-яка сума це крок до одужання, ми вже пройшли багато», - просять батьки хлопчика.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

4149 4993 4162 3070

Демедюк Вікторія Миколаївна

https://www.facebook.com/groups/artemka/

Повʼязані теми:

Наступна публікація