Батьки Бориса просять допомогти врятувати життя їхньому сину

Батьки Бориса просять допомогти врятувати життя їхньому сину

Хлопчик проходить лікування в Ізраїлі.

Історія хвороби Бориса Карпусенко почалася у грудні минулого року, батьки звернули увагу, що син п’є забагато води, інколи до 9 літрів за день. Дослідження показали у хлопчика  - нецукровий діабет, недостатність вазопресину, було виявлено потовщення верхніх відділів стебла гіпофіза.

Проте причину таких змін в Україні виявити на той час не вдалося, тож батьки повезли сина до ізраїльських фахівців. Лише з другої спроби тамтешні лікарі діагностували невтішну хворобу - гермінома мозку.

«Нам запропонували лікування, рахунок за яке складає більше 75 тисяч доларів США. Для проведення лікування необхідно провести чотири хіміотерапії і променеву терапію. На проведення перших двох хімій ми позичали гроші у кого тільки могли і зібрали необхідні 26 тисяч доларів. На сьогоднішній день Борис пройшов одну хімію, пройшов перерву між хіміями і з 16.10. почалася друга хімія. За дві наступні хімії нам необхідно заплатити теж десь 26 тисяч долларов, які ми не уявляємо, де взяти. А адже після хімій ще необхідна променева терапія. Тому ми звертаємося до всіх небайдужих людей з проханням про допомогу», - просить мама Бориса.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанк № 4149 4393 9394 5047 Карпусенко Наташа.

Повʼязані теми:

Наступна публікація