Батьки просять допомогти Веронічці вийти зі світу тиші

Батьки просять допомогти Веронічці вийти зі світу тиші

На операцію потрібно більше 25 тисяч доларів

На початку липня родина Симоненків дізналась, що їхня однорічна донечка має важкі вади слуху. У дитини діагностували двобічну сенсоневральну глухоту.

«За рекомендацією лікарів єдиним дієвим методом реабілітації хворих із цим діагнозом є кохлеарна імплантація. У Києві в Інституті отоларингології ім. проф. О.С. Коломійченка роблять такі операції на безкоштовній основі, але існує черга в кількості понад 400 дітей, які потребують таких операцій. У черзі ми зареєстровані. На жаль, держава не фінансує такі операції в повному обсязі і виділяє кошти на придбання імплантів від 50 до 100 шт. на рік. Проконсультувавшись із спеціалістами, ми розуміємо, що за такий період часу наша дитина втратить можливість чути, говорити, жити повноцінним життям та назавжди залишиться у світі тиші», - кажуть батьки дитини.

Тому вони вирішили спробувати зібрати потрібну суму самостійно і купити потрібний імплант за власний кошт. Але оскільки операцію зробити потрібно якнайшвидше, тому вони просять допомогти їм зібрати більше 25 тисяч доларів.

«За допомогою імпланта наша дитина почне чути і відповідно говорити. І чим раніше ми зробимо операцію, тим більше шансів, що донечка буде розвиватися, як усі дітки її віку, без довгих років реабілітації. Вартість такої операції в Україні – 27 000 євро, за кордоном в Туреччині – 26 000 доларів.  Але така сума є недосяжною для нашої сім’ї. Тому дуже просимо небайдужих людей допомогти нам зібрати необхідну суму. Завчасно вдячні всім вам за допомогу та підтримку», - кажуть батьки Вероніки.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк:

№ карти: 5168-7572-8279-7028

Симоненко Вікторія Сергіївна

Повʼязані теми:

Наступна публікація