Батьки Юлі просять фінансової допомоги, щоб їхня донечка почала розмовляти

Батьки Юлі просять фінансової допомоги, щоб їхня донечка почала розмовляти

Родина благає про шанс для дитини

Красняник Юлія відстає у розумовому розвитку та розвитку мовлення, лікарі припускають, що через асфіксію під час народження.

«Після першого року життя, коли дитятко повине було розуміти мамин і слова і вимовляти перші склади… Моя доця мовчала рік, два, три, чотири на, що мені спеціалісти говорили «Все добре»! А дитятко мовчало», - розповідає мама Юлі.

Тоді дитину повезли до спеціалістів у область і почалися зрушення в мовленні, а ще за кілька занять у спеціалізованих закладах, 5 річна Юля, почала розмовляти на рівні 2-річної дитини. Тож лікарі радять посилити реабілітації, задля нового результату, але у батьків немає на це фінансів.

«Звертаюся до вас за допомогою для лікування дитини у Київському центрі стимуляції головного мозку, так як я не маю на лікування коштів,  бо доглядаю за дитиною інвалідом і через це ніде не можу працевлаштуватися, мій чоловік інвалід  дитинства. Прошу Вас про допомогу хочу, щоб моя донечка у майбутньому була повноцінною дитиною, щоб ходила в школу і навчалась.  Благаю допоможіть», - просить мама дівчинки.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк 4149 4991 0379 7484

 Красняник Оксана Михайлівна

Повʼязані теми:

Наступна публікація