Без лікування жахливий біль і смерть: Олена просить про допомогу

Без лікування жахливий біль і смерть: Олена просить про допомогу

Рак поставив під загрозу життя молодої жінки

Гаврик Олені у 34 роки доводиться боротися за своє життя з раком молочної залози 2 стадії. Боротьба триває вже  більше року.

«Зараз є метастази в печінці, в крижі і в грудному відділі хребта і в шиї. Я проходжу хіміотерапію, закінчила 5 курс і стан покращився. Моя історія хвороби почалася, коли сама намацала утворення, відразу зробила УЗД, а потім пункцію взяли. Мене обстежували за три дні і 12 квітня прооперували. У травні я пройшла 23 процедури променів, в червні 4 курсу хіміотерапії по серпень 2017 року. Потім ряд обстежень. І начебто все», - розповідає жінка.

Але у травні 2018 року на черговому обстеженні у Олени виявили збільшені лімфатичні вузли в шиї. Лікарі констатували рецидив. Цього разу, родина вирішила пройти лікування в Ізраїлі. Але коштів потрібно більше, ніж у них є.

«Лікарі в Ізраїлі сказали, що шанси на одужання є. Якщо я не буду лікуватися то метастази підуть далі, будуть збільшуватися і в підсумку – жахливий біль і смерть. Раніше ми справлялися самі фінансово, зараз дуже важко, грошей не встигаємо заробити, все що могли продали, родичі теж, хто міг допоміг. Прошу вас про допомогу, хто може відгукнетеся, будь ласка, допоможіть мені», - просить Олена.

Реквізити для допомоги:

номер карты 5168757365829284

Гаврик Олена

Повʼязані теми:

Наступна публікація