Давиду потрібна ваша допомога, щоб потрапити на реабілітацію

Давиду потрібна ваша допомога, щоб потрапити на реабілітацію

У малюка є шанси на повноцінне майбутнє.

Давид народився 15 лютого 2016 року слабким і не дихав. У дитини від народження постраждав мозок внаслідок важких пологів. 10 днів хлопчик перебував на штучній вентиляції легенів. Ще півтора місяця після народження Давид провів у лікарні.

Такі події негативно вплинули на здоров'я малюка і у 8 місяців йому поставили діагноз ДЦП: спастична тетраплегія, дисплазія тазостегнового суглоба, судомна готовність.

Батькам доводиться тепер боротись за кожну навичку дитини, їм у цьому допомагають професійні реабілітологи  в спеціалізованих закладах. Але їхні послуги коштують вже непосильні кошти. 

"Зараз нам 4 роки 7 місяців і ми тільки вчимося тримати голову, перевертатись, сидіти з підтримкою, а ще дуже багато чого потрібно навчитись. Після кожного курсу є незначні успіхи і лікарі дбають шанси, що дитина зможе стати на ніжки. Для цього нам постійно потрібно проходити курси лікування, адже це наш шанс на здорове життя. Звертаюсь до всіх небайдужих людей допомогти у зборі коштів на реабілітацію. Прошу всіх, кому небайдуже чуже горе, будь ласка, допоможіть моїй дитині одужати", - просить мама хлопчика.

Реквізити для допомоги:

картка ПриватБанку 5168 7573 6133 7605

Холодовська Анна

Повʼязані теми:

Наступна публікація