Діанка вже перенесла 5 операцій, але потрібна наступна

Діанка вже перенесла 5 операцій, але потрібна наступна

Діанка вже перенесла 5 операцій, але потрібна наступна

Родині дівчинки не вистачає коштів на лікування.

2-річна Діанка майже постійно змушена жити під наглядом лікарів і переживати низку операцій, бо народилася з важкою патологією – у дитини при народженні була відсутня передня стінка сечового міхура і брюшна стінка, розведені кістки тазу.

«На 6-й день життя була проведена операція із закриття сечового міхура і брюшної стінки, а також виконано зведення кісток. Через відсутність відтоку рідини зроблено двобічне пунктування нирок, але безрезультатно. Через 5 днів ще одна операція з встановленням катетерів в сечовий міхур і сечоводи. Потім на обстеженні перед випискою було виявлено двосторонній рефлюкс (повернення сечі у нирки), тому до 6 місяців донька була з катетером. Для усунення рефлюксу було проведено дві ендоскопічні корекції, але ситуація лишилась без змін», - розповідає мама дівчинки.

Діанка змушена постійно приймає антибіотики для запобігання розвитку інфекцій, але ситуацію можуть змінити фахівці в Сербії.

«Ми отримали рахунок від клініки на 13 500 євро. Після стількох операцій і постійного приймання недешевих медикаментів сімейний бюджет виснажений і самостійно нам не впоратися. Наша найзаповітніша мрія, щоб наша донечка жила повноцінним життям як усі дітки. Це жахливо, коли здоров`я дитини залежить від фінансів. Ми благаємо допомогти у зборі коштів на операцію нашої донечки і будемо вдячні за будь-який можливий вклад», - кажуть батьки дівчинки.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

5168 7573 8885 9029 -гривні

4731 1856 0882 7934  - долари

4731 2191 1286 0733 – євро

БАКАЙ Михаило

Повʼязані теми:

Наступна публікація