Дмитрик сподівається на вашу допомогу

Дмитрик сподівається на вашу допомогу

Дитині потрібна реабілітація

Родина Лиманського Дмитра просить зібрати гроші на реабілітацію сина. Хлопчик народився в дуже важкому стані, у нього був крововилив у головному мозку.

Діагноз: наслідки важкого органічного ураження ЦНС, лівобічний геміпарез, виражена затримка статокінетичного і психомовного розвитку, симптоматична епілепсія з частими резистентними пропульсивними припадками, гіпоплазія правої нирки, вторинне порушення обміну сірковмісних амінокислот.

"З перших місяців ми почали реабілітацію, яка потихеньку давала позитивні результати. У півроку у Діми почалися судоми (по 120 нападів за день), що дуже сильно гальмувало його розвиток. У березні 2016 року пройшли реабілітацію в Міжнародній клініці відновного лікування, яка дала дуже сильну позитивну динаміку – минули судоми і Діма почав стрімко розвиватися. Зараз він впевнено сидить, повзає по-пластунськи, встає біля опори, говорить перші склади. Саме зараз для дитини важлива інтенсивна реабілітація", - розповідає мама хлопчика.

Дмитрику 5 роки, і якщо реабілітацію проводити інтенсивно, у дитини є всі шанси наздогнати у розвитку однолітків. Єдина перепона – фінанси.

Реквізити для допомоги:

Приватбанк

№ карти 5168 7573 4560 1217

Лиманська Олена Володимирівна

Повʼязані теми:

Наступна публікація