Допомоги небайдужих потребує Богданка

Допомоги небайдужих потребує Богданка

Допомоги небайдужих потребує Богданка

Дівчинці потрібна операція і тривале лікування.

Богданка народилася з цілою низкою важких діагнозів і лікарі не прогнозували, що дитина зможе жити, проте дівчинці вже більше двох років. Вона дивує лікарів своїми вміннями і жагою до життя. Тож мама крихітки мріє дати їй найкраще лікування, щоб дати шанс дитині стати більш самостійною.

«Зараз якнайшвидше потрібна операція по усунення розщеплення м’якого піднебіння, адже не зважаючи на те, що їду перебиваю в блендері, Богданка інколи може поперхнутися їжею. Їжа потрапляє в легені і може викликати аспіраційну пневмонію (запалення легень). Вона вже мала таке і непритомніла. В неї, до того ж, велика кількість алергій», - розповідає мама Богданки.  

Дівчинку виховує лише мама і вони мешкає у невеликому селі на Харківщині, тож фінансової можливості забезпечити дитину навіть найнагальнішими ліками вкрай складно. Про спеціалізоване лікування, яке так необхідно Богданці, мама може поки лише мріяти. Тому вирішила попросити допомоги у небайдужих людей.

«Підтримки в селі майже немає, на донечку дивляться як на тваринку з цирку, а нам потрібне постійне лікування, курси, ліки… Я не люблю просити, але заради дитини готова на все. Допоможіть, будь ласка, моїй манюні полегшити стан здоров’я. Сподіваюсь небайдужі до чужої біди люди відгукнуться і підтримають фінансово нашу маленьку сім’ю», - каже мама Богданки.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

№ картки 4149 4996 4420 3224

ЗІНОВ'ЄВА СВІТЛАНА АНАТОЛІЇВНА

Наступна публікація