Команда "Сніданку з 1+1" просить врятувати життя сину їхньої колеги

Команда "Сніданку з 1+1" просить врятувати життя сину їхньої колеги

На перший рік лікування було витрачено майже мільйон гривень

Допомоги потребує наша колега – Алла Мазур. Жінка допомагає Руслану Сенічкіну створювати кулінарні шедеври на кухні, але її родину спіткало горе: її син Антон отримав страшний діагноз гострий лімфобластний лейкоз.

Хлопець закінчив коледж, за фахом кухар, і далі планував продовжити навчання, аби в майбутньому стати ресторатором. Тепер не уявляє, скільки може пробути в стінах лікарні. Медики кажуть, що це може тривати зо два роки. Лікарі обнадіюють, що 80% хворих у такому віці одужують. Цей різновид раку не такий агресивний, а вчасний початок лікування і молодість пацієнта формують сприятливий прогноз. 

"Минув рік після діагнозу. У цього 19-річного хлопця вистачило мужності прийняти це і боротися. Антон Мазур за цей час пережив 7 хіміотерапій. Але робити перерву у лікуванні не можна, адже все може обнулитися, тому що клітини раку розмножуються дуже швидко, як тільки умови стають сприятливими. А гроші закінчилися. Тому зараз потрібна ваша допомога", - кажуть колеги Алли. 

Антон потребує вашої допомоги!

Друзі, Антон потребує вашої допомоги! Дякуємо за кожну гривню і за кожен репост цього відео. Це син нашого адміністратора кулінарного проекту Руслан Сенічкін. Минув рік після діагнозу-вироку. У цього 19-річного хлопця вистачило мужності прийняти це і боротися. Антон Мазур за цей час пережив 7 хіміотерапій. Але робити перерву у лікуванні не можна, адже все може обнулитися, тому що клітини раку розмножуються дуже швидко, як тільки умови стають сприятливими. А гроші закінчилися. Тому зараз потрібна ваша допомога. Номер картки МАЗУР АЛЛА ВОЛОДИМИРІВНА (Приватбанк) 4731 2191 0186 5701 Мама Антона зберігає всі чеки, щоб відзвітувати. Загалом на річне лікування пішло більше 1 мільйона гривень.

Опубліковано Сніданок з 1+1 15 травня 2018 р.

Алла – адміністратор кулінарного проекту з Русланом Сенічкіним. Саме вона допомагає ведучому, аби з екранів телевізора гастрономічна рубрика мала такий апетитний та красивий вигляд. Руслан згадує, що якось і Антон приходив у студію. І тоді, як колега в колеги, він питав у хлопця кулінарних порад. Нині ведучий закликає всіх небайдужих допомогти родині.

"Ми дуже просимо глядачів каналу "1+1", як ніколи, відмовитись від філіжанки кави або чаю, і цією невеличкою сумою, хто як зможе, допомогти Антонові і Аллі. Чим раніше ми це зможемо зробити, тим позитивнішим буде результат. Антонові 19 років. Життя тільки починається, давайте його разом врятуємо", - закликає Сенічкін.

Відгукнутися на це прохання можна грошовою пожертвою на лікування Антона, переказаною на картку Приватбанку4731 2191 0186 5701. Отримувачем є Алла Володимирівна Мазур.

Термінової допомоги потребує адміністратор кулінарного проекту з Русланом Сенічкіним

Термінової допомоги потребує адміністратор кулінарного проекту з Русланом Сенічкіним

Повʼязані теми:

Наступна публікація