Допомоги потребує Софійка

Допомоги потребує Софійка

Дівчинці потрібне тривале лікування

Задорожнюк Софія має вроджені вади розвитку головного мозку, агенезію мозолистого тіла, мікрофтальм (захворювання очей).

Про страшну патологію головного мозку батьки дізналися випадково, потрапивши до лікарні з підозрою на жовтуху у віці 1 місяця. Після проведення численних аналізів і обстежень Софії поставили діагноз.

Лікарі розводили руками – в аналізах і дослідженнях було багато протиріч, тому багато неврологів висували припущення, що істиною причиною патології Соні є серйозна родова травма.

Батьки почали робити все можливе, щоб допомогти дитині, – проводили лікування дорогими препаратами, масажі, ЛФК, голковколювання. Зусилля не були марними. Дівчинці вдалося досягти непоганих результатів. Кількість судом звелося до мінімуму. Соня, всупереч усім невтішним прогнозам лікарів, почала бачити, чути, реагувати на звуки і голоси, проявляти емоції, активно рухатися, а спочатку вона практично не прокидалася і взагалі не реагувала на навколишній світ.

"Як кожна мама, я хочу здоров'я і щастя своїй дитині, але складне матеріальне становище пов'язує мені руки. Час діє не на нашу користь, нам не можна зупинятися – потрібно продовжувати активно боротися за життя, тому я прошу всіх небайдужих людей надати нам допомогу. Щиро сподіваюся на Ваше розуміння і підтримку, завдяки якій я зможу поставити свою крихітку на ніжки", – звертається мама Соні до небайдужих людей.

Реквізити для допомоги:

Одержувач: ПРИВАТБАНК
Найменування банку: ПрватБанк
Номер рахунку: 29244 8255 09100
МФО: 305299
ЄДРПОУ: 14360570
Номер картки одержувача:
5168 7573 3454 5953
Одержувач: Задорожнюк Микола Миколайович

https://vk.com/club51947493

Повʼязані теми:

Наступна публікація