Допоможіть 9-річному Кирилу потрапити на потрібну операцію

Допоможіть 9-річному Кирилу потрапити на потрібну операцію

Лікарі обіцяють покращити стан хлопчика.

Кирило народився з важким діагнозом, але як виявилося для батьків основні випробування для них і хлопчика були попереду.

"Влітку 2016 року наш син прокинувся о 4 ранку і почав задихатися, ми викликали швидку, нас відвезли в лікарню, і там у нас повторилося ще три напади гіпоксії, після чого інтубували і перевезли в Запорізьку дитячу обласну лікарню. Там за кілька днів впав у кому, обстеження показало ішемічний інсульт. Після цього Кирилу зробили трепанацію черепа, через те що був великий набряк мозку", - розповідає мама хлопчика.

Стан хлопчика був вкрай важкий, але він вижив і почав відновлюватись, проте за висновками лікарів, для повернення Кирила до повноцінного життя після майже 20 операцій за все його життя потрібна коштовна операція закордоном тепер вже через сечовивідну патологію. 

"Кирило вже третій рік носить нефростому (трубочку з нирки), яку довго носити не можна, через неї у нас постійно погані аналізи, бактерії різні з'являтися, так як відкритий доступ на пряму, тому ми звернулися до Німеччини, щоб нам реально допомогли і зробили опреацию", - розповідає мама хлопчика і просить небайдужих про допомогу.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

№5168 7551 0117 6903

ЛЄСКОВА ТЕТЯНА ОЛЕКСАНДРІВНА

Повʼязані теми:

Наступна публікація