Допоможіть маленькій Аміні пройти потрібну реабілітацію

Допоможіть маленькій Аміні пройти потрібну реабілітацію

Допоможіть маленькій Аміні пройти потрібну реабілітацію

Батькам не вистачає коштів, щоб сплатити за лікування

Аміна бореться за повноцінне життя і дитинство з другого дня життя. Адже вже на другий день дівчинка почала жовтіти. Обстеження показало, що все через резус-конфлікт. У дитини діагностували гемолітичну хворобу за резус фактором, важкого перебігу.

"Аміночці в 9 місяців дали інвалідність. Діагноз: ДЦП, подвійна геміплегія зі стійкими руховими порушеннями, затримка психо-моторного розвитку. Вона не перевертається, не сидить, не ходить. Але завдяки пройденій реабілітації, Аміна навчилася вже стояти недовго з підтримкою, пити з чашки, багато базікає, завдяки заняттям з логопедом і масажу обличчя, сидить недовго з підтримкою", - розповідає мама дитини.

Лікарі прогнозують, що Аміна зможе бути повноцінною дитиною, але потрібні реабілітації.

"Ми намагаємося дати і оплатити все що можемо, ЛФК, масажі, медикаментозне лікування і т.д. Але сума за рахунком з клініки, де Аміні можуть допомогти наблизитися до нормального повноцінного дитинства для нас просто непідйомна! Ми дуже сподіваємося, що завдяки вам, небайдужим людям і добрим серцям, ми зможемо туди поїхати і пройти такий необхідний курс реабілітації! Ми будемо вам дуже вдячні, якщо ви зможете нам допомогти в нашій боротьбі за здоров'я дочки", - каже мама дитини.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

№ карти ПриватБанк 5168 7573 5908 0001

Р / р -29244825509100

МФО-305299

ОКПО-14360570

Одержувач: Смирна Лідія Степанівна

https://www.facebook.com/aminasmirnaia/

Повʼязані теми:

Наступна публікація