Допоможіть Марині побороти недугу

Допоможіть Марині побороти недугу

Допоможіть Марині побороти недугу

Дівчина потребує тривалого лікування

Марчук Марина в свої 17 років опинилася на межі життя, дівчина відчайдушно бореться за своє здоров’я з діагнозом: бактеріальний менінгіт, розсіяний склероз, симптоматична епілепсія, атрофія зорового нерва, синдром Іценка-Кушинга. В Дніпровській міські дитячій лікарні  у відділенні реанімації та інтенсивної терапії дівчинка вже перебуває кілька місяців.

Історія хвороби  Марини почалася з 12 років, коли вона захворіла на бронхіт, піднялася температура. Для лікування Марині були виписані гормональні препарати, які вона приймала довгий час. Виникли ускладнення з нервовою системою і головним мозком, було втрачено зір, почалися систематичні судоми (напади епілепсії).

«Імунітет дівчинки на ґрунті хронічних захворювань ослаб, 20.08.2017 у Марини піднялася висока температура і вона потрапила до реанімації. Був поставлений діагноз бактеріальний менінгіт. На цей момент дівчинка в реанімації і потребує дорогого лікування. Сума збору: 30 000 грн», - розповідають волонтери, які допомагають мамі Марини зібрати потрібні кошти на лікування.

Реквізити для допомоги:

Карта ПриватБанку: 5168757336500410

Маслова Ганна Юріївна   

Повʼязані теми:

Наступна публікація