Допоможіть Мiлєнi зробити перші кроки

Допоможіть Мiлєнi зробити перші кроки

Допоможіть Мiлєнi зробити перші кроки

Дівчинці потрібна операція, яка зменшить спастику на ніжках.

Передчасні пологи у мами Мілєни Попович мали важкі наслідки для здоров'я дитини, їй діагностували порушення центральної нервової системи.

"Лікарі не давали ніяких гарантій, що вона виживе, але малятко "зачепилося" за життя. Після народження, був введений препарат, який допомагає легеням розкритися, але, не дивлячись на це, два тижні перебувала під штучною вентиляцією легень, два місяці перебувала в кувезі, самостійно стала харчуватися в два місяці. Неодноразово перебували на лікуванні в неврологічному вiддiлені. В рік поставлений діагноз ДЦП спастичний тетрапарез", - розповідає мама дитини.

Всі 13 років лікування дитини мали позитивний результат, Мілєна вже може ходити в ходунках, але для того, щоб закріпити набуті навички і придбати нові – потрібна операція на ніжках і подальша реабілітація.

"На жаль, на це потрібні, як для моєї сім'ї, немаленькі гроші. Я одна виховую двох дітей, працювати немає можливості, тому що займаюся дитиною. Дайте Мiленi надію на повноцінне життя, адже ДЦП - не вирок. Допоможіть здійснити мрію", - просить мама дівчинки.

Реквізити для допомоги:

Картка ПриватБанку 5168 7427 1079 0365 

Попович Людмила Разалінiвна

Повʼязані теми:

Наступна публікація