Допоможіть Насті почути голос мами і сказати свої перші слова

Допоможіть Насті почути голос мами і сказати свої перші слова

Допоможіть Насті почути голос мами і сказати свої перші слова

Дитині потрібен дорогий слуховий імплант

Маленькій вінничанці Купцовій Анастасії, якій трошки більше року, лікарі поставили діагноз - двобічна сенсоневральна глухота 5 ступеня.

"Наша донечка від народження не чує. Дівчинка енергійна, весела, розумненька, розвивається до6ре, але не говорить, тому що втрата слуху дуже велика - 5 ступінь, а це уже повна глухота. Слухові апарати нам не допоможуть, вони не в силах компенсувати таку глибоку втрату слуху і дати можливість дівчинці повноцінно розвиватись", - розповідає мама дитини.

Щоб дитина таки почула цей світ, а відтак і навчилася говорити, дитині потрібна операція із вживлення кохлеарного імпланта, яка коштує 24100 євро.

"Ми хочемо, що6 наша донечка чула і говорила. Ми хочемо почути ніжне "мама" та "тато". І ми можемо це почути, але потрібна операція. Наразі вона не проводиться за державний рахунок і залишається тільки сподіватися на себе, а для нашої родини - це просто величезна сума, яку ми не в силах зібрати самостійно", - розповідає мама дівчинки.

Операцію потрібно провести якнайшвидше, поки дитячий мозок ще розвивається.

"Тому просимо допомоги у всіх небайдужих. Будемо вдячні за будь-яку надану вашу допомогу, яка дасть можливість нашій донечці чути і навчитися розмовляти. Благаємо не залишати нас у біді", - просить мама дитини.

Реквізити для допомоги:

рахунок в ПриватБанку

4149 4978 5164 3942

отримувач Купцова Марія Володимирівна

5168  7573  4690  2879 ( євро)

Kuptsova Mariia

Повʼязані теми:

Наступна публікація