Допоможіть одужати Софійці

Допоможіть одужати Софійці

Допоможіть одужати Софійці

Дитині потрібна тривала реабілітація

Бісюган Софійка з 5-місячного віку спостерігається в Херсонській обласній дитячій лікарні у зв'язку із затримкою розвитку, яке проявляється у відсутності активної мови і впевненої самостійної ходьби, нерозвиненості навичок самообслуговування.

За 6 років батьки дали дитині все можливе лікування і досягли великих результатів. 

"Софію визнали інвалідом дитинства підгрупи А. Незважаючи на це ми не втрачаємо надію на те, що дочка зможе жити повноцінним життям! Софійка вже сама ходить по дому, (по вулиці ще не впевнено) сама їсть, почала вночі спати, каже близько 20 слів, читає склади, краще почала займатися з фахівцями, почала розуміти звернену мову. Але у нас є ще дуже багато мінусів, над якими потрібно працювати і працювати (немає самообслуговування, не вміє присідати, бігати, стрибати..., і словниковий запас дуже маленький), але ми не здаємося, а маленькими кроками йдемо вперед і віримо, що наша дочка піде в школу і буде успішною ученицею", - розповідає мама.

Щоб родині продовжити боротьбу за здоров'я Софійки їм потрібні кошти, яких у родині катастрофічно не вистачає, тому вони просять про допомогу. 

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

номер картки 5168 7427 1527 1262

Бісюган-Белінська Світлана Михайлівна.

Повʼязані теми:

Наступна публікація