Допоможіть Оксані здолати рак крові

Допоможіть Оксані здолати рак крові

Допоможіть Оксані здолати рак крові

Жінку потрібно перевести до Мінську.

Севенюк Оксана, молода 35-річна мати 2-річного Ванюші, нещодавно дізналась свій діагноз -  гостра мієлоїдна лейкемія (рак крові).

Чоловік Оксани розповідає, що наприкінці квітня його дружина звернулась до лікаря-гінеколога з підозрілими виділеннями. Подальші дослідження і обстеження показали, важке захворювання. Жінку перевели в стаціонарне гематологічне відділення Вінницької  обласної клінічної лікарні ім. М.І.Пирогова, і з 23 квітня розпочали 5-денну  хіміотерапію.

«Два рази на тиждень Ксеня потребує донорів на переливання крові та тромбоцити (один донор коштує 2 тис грн). Зі слів лікарів, на сьогодні її стан стабільно-важкий, враховуючи загальні побічні ефекти. В зв’язку з цим Оксана на постійних сильних  медичних препаратах», - розповідають рідні жінки.

Родина дізналась, що більші шанси на одужання пропонують мінські медики, тож вони планують перевести жінку до сусідньої держави.  

«На перший час потрібна мінімальна сума 3000 доларів, надалі в рази більше.  В середньому повний курс лікування може тривати до 2 років. Їхати до клініки в Білорусь потрібно вже зараз», - додають родичі.

Кожного дня на лікування витрачається чимало коштів, тому рідні Оксани будуть вдячні за будь-яку фінансову допомогу.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк 5168 7572 8646 2132

Севенюк Оксана Олександрівна

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація