Допоможіть Олені здолати рак

Допоможіть Олені здолати рак

Жінці на лікування потрібно по 70 тисяч на місяць.

Про страшний діагноз Полозюк Олена дізналась, коли була при надії. Сильні болі в спині змусили жінку пройти ретельне обстеження, які показали, що у неї рак кишечника 4 стадії, а метастази вже розповсюдились на хребет.

"Плід завмер і я почала лікування. Хвороба змінила моє життя і через метастаз в кістках і часті болі працювати я поки не можу. Найбільше в цьому я думаю про свою дочку. Я дуже хочу видужати і знову бути здоровою і активною. Я дуже потрібна своїй родині", - каже Олена.

Наразі жінці призначили нову схему лікування, яка дуже дорога для родини жінки, а лікування припиняти не можна, тож вони просять допомоги у небайдужих людей.

"Разом з хімією потрібен протипухлинний препарат. Його особливість в тому, що капати його потрібно з періодичністю в 21 день мінімум рік! Вартість однієї крапельниці становить 45 тис. гривень! Таких крапельниць на рік потрібно 18. Разом з іншими хіміопрепаратами моє лікування в місяць становить 70 тисяч гривень. Я прошу допомоги у всіх небайдужих, знаю вже, таких людей на світі дуже багато", - просить Олена.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк 4149 4978 0331 8775

Полозюк Олена

Повʼязані теми:

Наступна публікація