Допоможіть Роману пройти необхідне обстеження

Допоможіть Роману пройти необхідне обстеження

Встановлення правильного діагнозу зможе врятувати життя 33-річному чоловіку.

Федчишин Роман вперше відчув прояв своєї хвороби 19 років тому. У чоловіка були постійна температура, слабкість. Лікарям вдавалося контролювати ситуацію. Припускали інфекцію і симптоматично лікували. Проте 7 років тому ситуація погіршилась і чоловіка направили на дослідження до київських фахівців. Там встановили діагноз венозна ангіома тім’яної області.

«Довгий час лікували в Києві і Рівному. Я возила його до Швеції, Німеччини, Ізраїлю, Сінгапуру, Австрії. Нічого не допомагало. Але після того як пройшов лікування в Мюнхені, у Роми настала ремісія, яка тривала 6 років», - розповідає мама чоловіка.

Проте нещодавно він перехворів на гострий гайморит, і хвороба повернулась з новою силою. Чоловік має постійну температуру, яка може підніматись за 39 градусів. Тепер лікарі, як українські, так і закордонні, кажуть про ендокринну пухлину, яка потребує подальшого вивчення, яке дасть можливість визначити дієвий план лікування. 

Таке дослідження можуть провести в США, його вартість сягає 16 тисяч доларів, розповідають рідні Романа. Родина вже зібрала потрібну суму, але в посольстві США відмовляють у візі і вимагають, щоб на рахунку чоловіка було 100 тисяч доларів. Таку суму родина вимушена збирати за допомогою небайдужих людей.    

Реквізити для допомоги: 

ПриватБанк

№ картки 4731 2191 0165 3339

Федчишина Світлана 

Українець не може виїхати до США на діагностику, бо посольство вдруге відмовляє у візі

Українець не може виїхати до США на діагностику, бо посольство вдруге відмовляє у візі

Повʼязані теми:

Наступна публікація