Допоможіть Світлані побороти пухлину в мозку

Допоможіть Світлані побороти пухлину в мозку

Жінці потрібно рятувати життя

Боротьба Світлани зі злоякісною пухлиною в головному мозку почалася ще 2011 року. Тоді її прооперували, і за допомогою курсу опромінення хвороба відступила. Лікарі настільки вже не боялися за стан жінки, що за три роки потому дозволили народити їй синочка.

Та після п’яти років повної ремісії хвороба знову оновилась. Діагноз анапластична олігоастроцитома знову з’явився у житті жінки. «І знову операція, лише, на превеликий жаль, операція була складною, та дала ускладнення - параліч лівої сторони тіла (рука, нога, та частина обличчя). Впродовж цілого року ми проходили хіміотерапію, проходили реабілітацію з відновлення руки, ноги та обличчя. Ми і це побороли!!! Але сьогодні ми знову в боротьбі», - розповідають рідні Світлани.

Щоб позбутись гліобластоми головного мозку їй призначили вкрай дороге лікування. Лише один курс коштує майже 70 тисяч гривень. "Це космічна сума для нас. В нас закінчуються кошти на подальше лікування. Ми вас благаємо про допомогу,  хто скільки зможе, не залишайте нас", - просить родина Світлани.

Реквізити для допомоги:

Картка ПриватБанку 5168 7427 1331 0302

Лебідь Світлана Юріївна 

Повʼязані теми:

Наступна публікація