Допоможіть Валі здолати рак шкіри

Допоможіть Валі здолати рак шкіри

На лікування потрібно щонайменше 400 тисяч гривень.

Жінка веде боротьбу за своє життя вже понад два роки з раком шкіри. І зараз з’явився шанс здолати хворобу остаточно, але потрібно надкоштовний препарат - ціна однієї ампули  приблизно 130 тисяч гривень

«Спочатку це була родимка, яка почала кровоточити. Батьки поїхали до Чернігівського онкодиспансеру, де і виявили рак. Ми звичайна сім'я, яка проживає в смт Березна, Чернігівської області. Тато - різноробочий, мама - вихователь. Батьки все життя збирали кошти дітям на власне житло в місті, але всі кошти були витрачені на пігулки, крапельниці і обстеження. Сума, яку вже витратили, понад 20 000 доларів. Це всі наші кошти», - розповідає донька Валентини Ганна.

Дівчина додає, що останній шанс, за словами лікарів, на порятунок мами - інноваційна імунотерапія. «Зараз у неї 4 стадія з метастазами. Потрібно мінімум 4 сеанси. Один сеанс ми зробили, допомогли односельчани, збір на роботах у дітей. Повний курс імунотерапії - 16 сеансів. Нам би хоча б 4 сеанси подужати. Це єдиний шанс на спасіння», - каже Ганна.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

5168 7573 4178 2433 Копил Валентина Романівна

Повʼязані теми:

Наступна публікація