Допоможіть Владу здолати другий рецидив раку крові

Допоможіть Владу здолати другий рецидив раку крові

Допоможіть Владу здолати другий рецидив раку крові

Дитину готують до трансплантації кісткового мозку.

Страшна хвороба - гострий лімфобластний лейкоз - позбавила Владика світлих моментів дитинства. Вперше він захворів у два роки, тоді, завдяки своєчасній допомозі, вдалося побороти недугу.

«Та, повернувшись додому, повноцінного дитинства не було - постійні обмеження в спілкуванні з однолітками і заборони давалися тяжко, бо дитині хотілося жити повноцінним життям, а нам хотілося уберегти його, оскільки імунітет після хімії був дуже слабкий. В шість років Владик пішов до першого класу. Ми раділи, хоч одночасно і тривожилися. Навесні, не закінчивши першого класу, синочок знову захворів. Знову тяжкі випробування, лікарня, тернистий шлях до одужання», - розповідає мама хлопчика.

Попри всю важкість лікування, хворобу вдалося здолати вдруге, але цього разу рак повернувся набагато швидше.

«Цього року поставили діагноз: гострий лімфобластний лейкоз ІІ, рецидив. Розривається душа від болю, дивлячись на свого синочка.  Зараз проходимо лікування високодозною хімією в лікарні міста Полтава. Після другого блоку Владик увійшов у ремісію і це дуже добре, далі потрібна трансплантація кісткового мозку, щоб хвороба більше не поверталась. Але, на жаль, аналізи типування показали, що ніхто з нас не підходить Владику бути донором, тому лікар нам рекомендує закордонне лікування», - розповідає мама хлопчика.

Лікарня вже знайдена і готова розпочати пошук донора, але на це потрібні десятки тисяч євро.

«Звертаємось до Вас з великим проханням допомогти нам зібрати кошти і дати шанс Владику на життя. Він вже дорослий і розуміє, що допомога людей - це безцінний шанс на життя, а його найбільша мрія - одужати! Сподіваємося на Вашу підтримку, на Вашу допомогу та на Ваші світлі і чуйні серця», - просить мама Влада.

Реквізити для допомоги:

Картка ПриватБанку 
4149 4978 6894 0075 Горгола Олександр Михайлович

https://www.facebook.com/groups/132435403830278

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація