Дорога операція на вушках поверне слух Алісі

Дорога операція на вушках поверне слух Алісі

Ціна питання 30 тисяч євро

Батьки Поліщук Аліси звертаються до всіх небайдужих людей з проханням допомогти зібрати необхідні кошти на операцію, щоб донечка мала змогу чути і говорити. Дівчинка втратила слух нещодавно після перенесеної хвороби і неадекватного лікування.

«Слухові апарати в нашому випадку неефективні. Вони не можуть відновити слух і не допоможуть Алісі чути звуки. В такій ситуації дитина не навчиться розуміти мову, тим більше розмовляти. Фахівці рекомендують кохлеарну імплантацію. Операцію необхідно зробити якнайшвидше, щоб не втратити можливість говорити. Через глухоту мова не розвивається, а наслідком глухоти стає німота», - розповідає мама дівчинки.

Держава пропонує операцію за бюджетні кошти, але дівчинка наразі в черзі 430, тож чекати доведеться кілька років, адже програма майже не фінансується. Самостійно за систему потрібно сплатити майже 30 тисяч євро.

«Тому звертаємося по допомогу до Вас. Просимо надати посильну допомогу всіх небайдужих людей. Ми будемо вдячні за кожен грошовий внесок, за кожен репост, щоб збір просувався швидше. За кожне слово підтримки, яке подарує нам надію. Ваша допомога - це єдиний шанс для Аліси подолати недугу, яка ізолює її від світу», - каже мама дівчинки.

Реквізити для допомоги:
картка Приват банку
5168 7554 1933 7940
Солодюк Єлизавета Анатоліївна 


Повʼязані теми:

Наступна публікація