Дороге лікування може подарувати Максимку повноцінне життя

Дороге лікування може подарувати Максимку повноцінне життя

Мама хлопчика мріє провести операцію, яка змінить його майбутнє.

Максим народився передчасно і мав низку вад, які довелося виправляти за допомогою операцій. «Гідроцифалія, кіста головного мозку, вроджені вади ЦНС. Всі проблеми родина вирішувала самотужки, але є ще одна біда - дитина народилася з патологією сечостатевої системи - гіпосподія», - розповідає мама хлопчика.

Дитині довелося перенести 5 операцій в Україні і ще одну - у Сербії, але цього виявилось не достатньо, щоб остаточно виправити ваду. Наступна операція потрібна, вже коли хлопчик підросте, але і з цим виникла проблема, адже у Максимка недостатньо організм виробляє гормону, який відповідає за ріст дітей.

«Крім ліків (неврологія, урологія), потрібні уколи гормон росту, таблетки, вітаміни, потрібне посилене білкове харчування. Діагноз у нас ще гіпофіозний нанізм, зупинка зросту. Дитина не росте, а значить і всі органи відстають у розвитку. Йому 9 з половиною, а вигляд має на 6. Нам призначений гормон зросту і одна пачка ліків коштує 6000 грн. А на наступну операцію знадобиться ще кілька тисяч євро», - розповідає мама і просить допомогти її сину отримати необхідне лікування.

Реквізити для допомоги:

картка мами Ощадбанк

Топчій Наталія

5167 8032 4760 4403

Або

ПриватБанк

Максима Топчій

5168 7559 0496 7060

Наступна публікація