Дороге лікування може врятувати життя 4-річної Улянки

Дороге лікування може врятувати життя 4-річної Улянки

Дороге лікування може врятувати життя 4-річної Улянки

За життя дівчинки борються лікарі в Дніпрі.

Мама Уляни благає про допомогу, щоб здолати хворобу, яка уразила її донечку.

«Наша історія почалася в квітні цього року. Коли моя донечка, життєрадісна, весела дитинка захворіла. У неї була висока температура і занепад сил. Ми поїхали в лікарню в нашому місті (м. Павлоград, Дніпропетровська область), здали аналізи і після цього я пам'ятаю тільки слова лікаря: у вас підозра на рак. Нас відправили до Дніпра. Ми лежали в лікарні місяць - постійні крапельниці, уколи, переливання крові, і стан Уляночки покращився, пункція кісткового мозку показувала слабкий відсоток, і лікарі сказали, що це інфекція. Нас виписали додому», - пригадує мама Уляни.

Але радість тривала недовго. Наприкінці червня в Уляни запалилися сильно лімфовузли на обличчі. Цього разу госпіталізація підтвердила рак у дівчинки.

«Нам поставили діагноз гострий лімфобластний лейкоз, і одразу склали протокол на курс хіміотерапії. Почалась хімія, ліки, від хіміотерапії падають тромбоцити в крові. Ми возимо донорів з нашого рідного міста, щоб вони здавали для Уляночки тромбоцити.  Всі ми розуміємо, що курси хіміотерапії недешеві, заощадження нашої сім'ї, родичів вже закінчилися. Просимо вас допомогти нам впоратися і подолати цю страшну хворобу», - благає мама дитини.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк 5168 7427 2125 6182

Або 

Карта Укрсиббанк 

5169 3053 0175 5731 Дьячкова Вікторія

https://www.facebook.com/groups/pomogiuyane/

Повʼязані теми:

Наступна публікація