Довгих 6 років до Марка повертається лейкоз, але тепер хворобу можна остаточно здолати

Довгих 6 років до Марка повертається лейкоз, але тепер хворобу можна остаточно здолати

Родині потрібні кошти на лікування.

Марку було три роки, коли йому довелося потрапити до лікарні з підозрою на онкологію, у дитини був збільшений лімфовузол і лікування не допомагало.

«Ухвалили рішення зробити біопсію, ще Марік не встиг відійти від наркозу, як мені сказали: "Мамочка, у вашого сина лейкоз!" Звичайно я й гадки не мала, що це значить, потім думала, що це помилка, але, на жаль, цього не сталося - діагноз точний», - пригадує мама Марка.

Тоді у 2013 році дитина лікувалася півтора року і до 2016 хвороба відступила, та Марк почав скаржитися на слабкість, став більше спати, швидко втомлюватися.

«Аналізи показали, що хвилювання були не просто так. 5 травня 2016 року результати кісткового мозку показали рецидив», - пригадує мама.

Нове лікування, нові випробування на долю Марка, і ось у січні 2019 році стався другий рецидив - нейролейкоз.

«Тепер Марку потрібна пересадка кісткового мозку і тільки це шанс на порятунок. Донором у нас підходить братик, йому 11 місяців. Кошти необхідні на ліки і лікування побічних дій хіміотерапії. Прошу про допомогу всіх, хто може і хоче допомогти нашому хлопчику нарешті впоратися з цією страшною хворобою, нам одним не впоратися!» - каже мама дитини.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

5168 7427 0055 9010

Зюкіна О.Г.

https://www.facebook.com/groups/1618260448489091/

Повʼязані теми:

Наступна публікація