Двійнята Микита і Давид потребують допомоги небайдужих

Двійнята Микита і Давид потребують допомоги небайдужих

Дітям потрібна посилена реабілітація.

Братики Микита і Давид народилися передчасно на шостому місяці і були дуже крихітними 800 і 1100 грам. Проте лікарі врятували діткам життя, щоправда вони мають фізичні вади, з якими тепер доводиться боротися.

"Додому ми потрапили вже в наступному 2014 році, пролежавши у лікарні 3,5 місяця. Цей час було дуже важко морально і звичайно ж матеріально, один день в реанімації одна тисяча гривень. Ми продали з дому практично все. Повернулися додому з величезним списком діагнозів і цілковитим нерозумінням, що робити. Бронхо-легенева дисплазія, ретинопатія, серцева недостатність і звичайно ж синдром рухових порушень", - розповідає мама хлопчиків.

Родина не опускала рук і намагалася дати дітям потрібне лікування. Мама розповідає про значні успіхи дітей: Микитка відвідує групу денного перебування при реабілітаційному центрі, сам сидить, їсть, стоїть і ходить біля опори, почав потроху розмовляти, взагалі, як звичайна дитина, залишилося навчитися ходити. Давидка поки сам ще нічого не робить, але лікарі кажуть, що перспективний, адже дивиться на брата і повторює.

"Я, мама двох хворих діток, мені дуже важко навіть фізично з ними справлятися, виховую їх одна, всі кошти йдуть на реабілітацію, у нас навіть немає телевізора, хоча малюки дуже люблять мультфільми, ми обмежуємо себе у всьому, заради головної мети: перемогти наш страшний діагноз! І ми обов'язково переможемо! Дорогі небайдужі люди, допоможіть, будь ласка, двом хворим діткам". – просить мама хлопчиків.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

5168 7420 1859 9872

Бурлай Анжела

Повʼязані теми:

Наступна публікація