Галина просить допомоги, щоб здолати меланому

Галина просить допомоги, щоб здолати меланому

Галина просить допомоги, щоб здолати меланому

Один курс лікування коштує більше 140 тисяч гривень

П’ять років тому бородавка на лівому плечі Павлюк Галини почала збільшуватися, змінювати форму, а потім почорніла. Тоді лікар-дерматолог вирізав її і відправив на аналіз, який показав діагноз меналома першої стадії.

«Лікарі казали, що не вистачало 2 міліметри, щоб утворення пішло в кров. На руці тоді залишилася чимала яма, м’язи тільки зараз потрохи відновилися.  Весь цей час у мене не було поганого самопочуття. Буває, що у людини рак 4 стадії, а вона і не відчуває, доки не стає пізно. Мені пощастило, що випадково після народження другої дитини у серпні цього року, мені зробили флюрографію і виявили тінь, а згодом і метастази меланоми», - розповідає Галина.

Зараз молода жінка почала проходити імунотерапію, яка дуже фінансово виснажує родину.

«Кажуть, після кількох сеансів почнеться слабкість та можливо, інші побічні ефекти. Після трьох курсів введення препарату будуть знову робити аналізи, дивитися як реагує організм, буває, що він відштовхує препарат. Один сеанс коштує 145 тисяч, нам ледь вдалося зібрати потрібну суму. Скільки має тривати лікування, медики не знають. Кажуть, у моєму випадку, хіміотерапія не варіант. Бо вона, мовляв, не підходить під цей вид хвороби", - розповідає жінка.

Чоловік Ганни - військовий, який захищав країну на Донбасі, він благає допомогти йому врятувати дружину і матір їхніх двох дітей.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

5168 7554 2923 6215

Павлюк Галина

Повʼязані теми:

Наступна публікація