Ганні потрібна трансплантація печінки

Ганні потрібна трансплантація печінки

Ганні потрібна трансплантація печінки

А щоб дочекатись операції, потрібне дороге лікування.

Ганна Курілова - мама трьох дітей з інвалідністю - у грудні 2019 року була приголомшена висновком лікарів, їй потрібна якнайшвидша трансплантація печінки.

У жінки діагностували хронічний гепатит B+D, фіброз 3 ст., а за місяць додалося аутоімунне захворювання. А цієї весни додався ще й рак. 

Родині, де троє синів з генетичним захворюваннням і мають постійно проходити дороге лікування, тепер самостійно рятувати і життя Ганни не під силу.

 «Хвороба моя тихенько йшла поруч 23 роки і нарешті проявила себе. Мені страшно. Страшно лишати своїх особливих дітей. Страшно навіть бачити ці суми... А лікуватися не страшно. Я знаю, що вистою і зумію. Я витримаю все за шанс бути з дітьми кожен день... Якщо ви дасте мені можливість лікуватися. Бо сама я ніколи не зможу. Навіть якщо продам все (разом з квартирою) це буде на 2 місяці лікування», - каже Ганна і просить про допомогу.

МОЗ України виділяє кошти на проведення трансплантації, але щоб її дочекатись, потрібні імуноглобуліни, щоб вірус не уразив нову печінку. Їхня ціна 10000 доларів. 

Реквізити для допомоги:

5168 7554 4738 8998

Курілова Анна

https://www.facebook.com/groups/663415297675969/

Повʼязані теми:

Наступна публікація