Ігорю потрібна негайна допомога, щоб здолати лімфому

Ігорю потрібна негайна допомога, щоб здолати лімфому

Молодому чоловіку потрібна трансплантація кісткового мозку.

27-річному Бубенцову Ігорю рік тому поставлений діагноз: Т-лімфобластний лімфома середостіння з лейкемізацією, ст 4В.

«З вересня 2017 по березень 2018 пройшов 6 курсів високодозової хіміотерапії. Рік був дуже важким для всієї нашої родини: Ігор вкрай важко переносив лікування, кожен другий курс закінчувався реанімацією. А про вартість лікування вже й не кажу ... Не знаю, щоб ми робили без грошової допомоги друзів, родичів, знайомих і просто небайдужих, навіть не знають нашу сім'ю людей», - каже мама юного чоловіка.

Завдяки зусиллям лікарів, стан Ігора значно покращився. Пухлина зменшилася в 9 разів і, за результатами ПЕТ КТ, було встановлено, що лімфома неактивна. Тож молодого чоловіка перевели на променеву терапію. Був розписаний курс на підтримуючу хіміотерапію протягом двох років. Але в середині серпня 2018 р з'явилася пухлина над очним яблуком.

«Терміново була проведена біопсія, після якої стан сина різко погіршився: з'явилися безліч збільшених шийних лімфовузлів, погіршилися показники крові. Повторно консультувався в Інституті раку 14.09.2018, рекомендовано проведення двох курсів високодозової хіміотерапії з подальшою трансплантацією кісткового мозку. У зв'язку з тим, що кістковий мозок сина вражений, неможливо провести аутологічну трансплантацію, потрібна пересадка від донора, яка в Україні не проводиться. Вартість цього лікування за кордоном величезна і нереальна для простої української родини - від 100 -150 тисяч доларів США», - каже мама Ігора.

Мама, родина Ігора і він сам просять допомогти зібрати кошти, щоб остаточно здолати хворобу.

Реквізити для допомоги:

Карти Приватбанку Бубенцова Наталя:

4149 4991 1126 6845 - в гривнях

5168 7427 2195 7029 - в доларах

Повʼязані теми:

Наступна публікація