Катюша потребує вашої допомоги

Катюша потребує вашої допомоги

Катюша потребує вашої допомоги

Дівчинка народилася передчасно, що потягнуло за собою важкі наслідки.

До появи Катюші на світ залишалося ще 5 тижнів, але щось пішло не так, і у мами дівчинки почалися перейми, тож лікарям довелося поборотись за життя дитини. 

"Легені не відкрилися, тому дитина не закричала, і її одразу забрали в реанімацію. Зараз малятко дихає за допомогою кисню, через трубочку. Нам ставлять діагноз перинатальне, гіпоксичне ураження центральної нервової системи, це коли через брак кисню уражається головний і спинний мозок. Організм може повністю відновиться в результаті лікування, а може і ні ... У нас також виявили проблему з очима, сказали, що в результаті важких пологів був крововилив", - розповідає мама дитини.

На жаль, окрім самих зусиль лікарів і віри батьків, потрібні ще фінанси, щоб мінімізувати вплив таких подій на подальший стан здоров'я дитини. 

"Щоб вибратися нам потрібна допомога небайдужих людей. Лікування дороге. Спеціальне харчування, ліки і так щодня, будь ласка, допоможіть моїй Катрусі зміцніти і подолати всі труднощі. Ми дуже чекаємо її вдома", - каже мама Каті. 

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк 5168 7573 5688 8588 Єршова Марина

Наступна публікація