Катюші потрібна допомога, щоб почати самостійно ходити

Катюші потрібна допомога, щоб почати самостійно ходити

Дитина має кілька разів на рік бувати на реабілітації

6-річна Катруся наполегливо бореться з важким діагнозом - ДЦП, спастичний тетрапарез, затримка психо-мовного розвитку, рухові порушення ІV рівня за класифікацією GMFCS, функції руки V рівня за класифікацією MACS.

"Самостійну роботу вдома ми поєднуємо із реабілітацією у різних спеціалізованих закладах України (Київ, Трускавець, Вінниця), де отримуємо консультації фахівців та необхідне для дитинки лікування. У результаті маємо досить вагомі досягнення: Катрусенька вже впевнено тримає голівку, швидко перевертається зі спинки на животик, намагається випрямляти спинку та рівніше утримувати її, коли сидить при підтримці дорослого", – розповідає мама дівчинки.

Щоб досягнути нових результатів, Катрусі потрібно продовжувати заняття, але батькам все важче назбирати потрібну суму на сплату лікування.

"Ми наважилися звернутися до усіх небайдужих людей з проханням про фінансову підтримку малесенької донечки. Сподіваємося, що відсутність коштів не стане перешкодою на шляху до її одужання. Сподіваємося на Ваше розуміння! Віримо в милосердя людей", - каже мама дитини.

Реквізити для допомоги:

ПРИВАТБАНК

№ картки 5168 7573 3519 2516

Колесникова Любов Іванівна

Повʼязані теми:

Наступна публікація