Кіра з Кривого Рогу дуже потребує вашої допомоги

Кіра з Кривого Рогу дуже потребує вашої допомоги

На дитину чекають місяці виснажливого лікування.

Гострий лімфобластний лейкоз, який спочатку проявився як банальна застуда, поставив під загрозу життя маленької Кіри Короїд.

«Ми проходили багато обстежень, були у кількох лікарів. Регулярно здавали кров, оскільки її блідість, млявість не давали нам спокою. Дитина просто танула на очах. У п'ятницю, 26 квітня, ми здали контрольний аналіз крові, показники були жахливі. Анемія, тромбоцепенія, підвищені лейкоцити, взагалі жодного показника крові в нормі. Наступного дня ми потрапили до гематолога, здали швидко кров, і тут цей вирок - у вашій крові ракові клітини. Це рак крові», - пригадує мама Кіри.

Родині довелося швидко оговтатись від шоку і шукати порятунок для донечки. Вони вирішили відвести її до Туреччини, де лише за перший час вже сплатили 20 тисяч доларів.  

«Перший блок хімії буде коштувати 30 000 $, а на весь курс лікування буде потрібно величезна сума грошей, більше 100 000 $ лікування, а якщо знадобиться трансплантація кісткового мозку, то ще 110 000 $. Для нашої сім'ї це непідйомна  сума, будь ласка, не проходьте повз, допоможіть врятувати нам нашу донечку», - просить мама дитини.

Реквізити для допомоги:

Картка ПриватБанку

Короїд Ростислав: 5168 7551 0494 1535

Інстаграм @koroidkira

Повʼязані теми:

Наступна публікація