Кохлеарна імплантація потрібна дворічному Єгорці

Кохлеарна імплантація потрібна дворічному Єгорці

Кохлеарна імплантація потрібна дворічному Єгорці

Родина збирає на імплант 30 тисяч євро.

Єгорка два роки свого життя живе в повній тиші. Малюк з’явився на світ на 25 тижні вагітності, перебуваючи ще в перинатальному центрі йому було проведено аудіотест, який показав, що слух відсутній, на той момент лікарі сказали, що необхідно почекати до 6 місяців, але згодом діагноз дитини лише підтвердився, у нього двобічна сенсоневральна глухота.

Для того, щоб дати дитині шанс почати чути і тому навчитися говорити, спеціалістами рекомендовано  кохлеарну імплантацію.

«На жаль, у Єгора втрата слуху більше 90 ДЦБ і слухові апарати не можуть компенсувати втрату слуху, а це значить, що дитина не зможе чути і говорити. Єдине, що може допомогти моїй дитині чути і нормально розвиватися, це кохлеарна імплантація. Дану операцію можна провести за свій рахунок, але вартість її 30000 євро, дана сума непосильна для нашої сім’ї. Ми звертаємося до всіх, хто може допомогти нашому синочку чути і розмовляти, допоможіть, будь ласка, навіть невелика сума наблизить нашого Єгорку до моменту, коли він зможе чути», - просить мама хлопчика.

Реквізити для допомоги:

Картка приват банку 5168 7573 3898 3226 Кошман Наталія Миколаївна.

https://www.facebook.com/helpkoshmanegor/

Повʼязані теми:

Наступна публікація