Крихітна Настя не зможе вижити без вашої допомоги

Крихітна Настя не зможе вижити без вашої допомоги

Крихітна Настя не зможе вижити без вашої допомоги

У дитини хвороба, яка потребує операції

Гутніченко Анастасії, якій ще немає і 6, необхідне  хірургічне лікування в  клініці в Данії. Необхідна операція на підшлунковій залозі. Адже дівчинка страждає на гіперінсулінізм (вироблення великої кількості інсуліну підшлунковою залозою).

«Цілодобово  у нас іде боротьба за життя нашої крихітки. Щоб підтримувати необхідний рівень цукру, який, на жаль, постійно знаходиться в критично низьких показниках, нашій  донечці потрібно приймати гормональні препарати. Впродовж дня  вона отримує п’ять уколів, для стабілізації рівня глюкози в крові. Кожні три години ми змушені робити боляче нашій дитині, колоти її маленькі пальчики, щоб виміряти рівень глюкози, адже при низькому рівні глюкози розпочинаються судоми і в будь-який момент дитина може впасти в кому», - розповідає мама дитини.

Життя дівчинки під загрозою, ще й гормональні препарати призводить до блокування апетиту, тож батьки вимушені догодовувати донечку через нозальний зонд.  Та найстрашніше, що низький рівень цукру призводить до відмирання мозкових клітин.

«На жаль, в Україні неможливе лікування цієї хвороби, а підтримувати її гормональними препаратами загрожує важкими наслідками і непоправною шкодою. Збираємо кошти звідусіль. Операція і обстеження коштує 27716 євро», - кажуть батьки Настусі і просять про допомогу.

Реквізити для допомоги:

картка Приватбанку на ім'я Романенко Ольги Олександрівни (мати)
5168 7573 6609 1728 (гривня) 
4149 4993 4003 9310 (доллари)
4149 4993 4003 9328 (євро)

https://www.facebook.com/stop.hyperinsulinism

Наступна публікація