Лікарі дивом врятували Ярослава і тепер він знову вчиться жити

Лікарі дивом врятували Ярослава і тепер він знову вчиться жити

Юнаку потрібні кошти на реабілітацію

Юний кримчанин Ярослав Паригін пережив важку травму після ДТП, тож тепер у свої 20 років він знову вчиться ходити і бути самостійним.

9 січня 2018 року Ярика збив автобус, коли він переходив дорогу пішохідним переходом на шляху до університету. Сильний удар призвів до численних пошкоджень внутрішніх органів, кровотечі, перелому основи черепа і 3 стадії коми.

Камери спостереження зафіксували момент аварії. Відео містить жорстокі кадри. Вразливих просимо не дивитись!

«У перші дні у реанімації лікарі остерігалися давати нам навіть натяк на надію, настільки критичним був його стан. 40 днів Ярослав пробув у комі. А після двох місяців перебування в лікарні м.Севастополя нас виписували або додому, або на паліативне ліжко в терапевтичне відділення. Ми ухвалили складне рішення і за рекомендацією лікарів виїхали на материкову Україну за кваліфікованою допомогою лікарів нейрохірургів-реабілітологів», - розповідають рідні юнака.

Зараз стан Ярослава ще важкий, але допомога лікарів в реабілітаційному нейрохірургічному центрі під Києвом була вкрай корисною і показала, що стан юнака небезнадійний.

Добрый день, дорогие наши друзья!! Сегодня выставляем видео достижений Ярослава! Ярик активно восстанавливается!! Его сила духа, сила воли, мужество, и помощь добрых ♥️ сердец делают результат! Давайте поможем Ярику вернуться домой ПОЛНОЦЕННЫМ человеком Иногда может казаться, что вам помочь совершенно нечем. На самом деле существует много способов и вариантов: ✊Вы МОЖЕТЕ сделать репост! Вы МОЖЕТЕ пригласить новых участников в группу! Вы МОЖЕТЕ разместить ссылку на группу в своём статусе! ✨Вы МОЖЕТЕ разместить информацию в других группах!! СПАСИБО ВСЕМ, КТО ОТКЛИКНУЛСЯ НА НАШ ПРИЗЫВ! Сделайте посильный вклад в здоровое будущее нашего Ярослава!!! Любая Ваша помощь бесценна!!! Пожалуйста, ВСТУПИ В ГРУППУ ПОМОЩИ #ЯРИКЖИВИ! Реквизиты для помощи: Для жителей Крыма: РНКБ Банк Симферополь2200020109135634 Маникова Надежда Васильевна(мама) Для жителей России и Украины: Киви кошелёк +79780562369 Для жителей России : Сбербанк 639002409069489678 Номер счета карты 40817810440010414617 Большакова Ирина ( друг семьи) Для жителей Украины: Карта Приватбанка 5168 7554 2344 0607 Хоменко Ирина Владимировна( сестра ) Для жителей всех стран PayPal yuliya_parygina@hotmail.es Парыгина Юлия (сестра) Счёт клиники “NODUS”, вы можете отправить средства на прямую с указанием имя пациента Парыгина Ярослава Николаевича Р/С 26008354253300 МФО 351005 Спасибо всем откликнувшимся #ЯрикЖиви @yarikzhivi Фэйсбук YarikZhivi

Опубліковано ЯрикЖиви YarikFights Субота, 16 червня 2018 р.

«За три місяці виконано багато роботи і Ярослав зараз вже вчиться ходити і сидіти. Але щоб відновитися і мати можливість жити повноцінним життям, мій син потребує реабілітації мінімум рік. Вартість лікування на місяць складає 287.052 грн. Зібрана сума від рідних і близьких дозволила нам оплатити тільки 4 місяці лікування. І зараз я у відчаї, навіть не уявляю, як далі знаходити таку велику суму щомісяця, з болем в серці, розуміючи, що повноцінне життя мого сина залежить тільки від грошей. Дайте нам шанс на щасливе життя для мого сина», - просить мама юнака.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

№ картки 5168 7554 2344 0607 Хоменко Ірина Володимирівна (сестра)

В призначенні платежу бажано вказати: Благодійна допомога на лікування Ярослава

https://www.facebook.com/yarikzhivi/

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація